Rendezvények

A csodák nálunk születnek

Élje át Ön is a Kukkonia FARMHOUSE különleges atmoszféráját! Felejthetetlen élményt kínálunk, legyen az céges rendezvény, élménydús teambuilding vagy családi összejövetel. Vegyen részt a Farmtúrán és próbálja ki workshopjaink egyikét! Főzzünk együtt és készítsük el közösen kedvenc disznótoros finomságait!

A csapatépítő programokon megismerkedhet a hagyományos csallóközi gasztronómiával és a helyi tradíciókkal. Válasszon csomagajánlataink közül, amit szívesen az Ön elképzeléseihez és személyes kéréseihez igazítunk.

Céges rendezvények
Engedje, hogy magával ragadja a sokszínű Csallóköz! Látogasson el hozzánk kollégáival, beosztottjaival, üzleti partnereivel és vegyenek részt csapatépítő programjaink egyikén.
Családi rendezvények
Ünnepeljen szerettei körében és élje át a legszebb pillanatait egy festői környezetben! A vidék magával ragadó atmoszférája és a mennyei fogások igazán bensőségessé varázsolják az ünnepet.
Tankonyha
Ismerje meg a Kukkonia FARMHOUSE fenntartható gazdaságát! Kísérje végig az alapanyagok útját a kerttől egészen a konyháig. Abból főzünk és azt esszük, amit a természet ad nekünk.
Asztalfoglalás
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Asztalfoglalás
Jelenleg a farmunk kizárólag rendezvény helyszíneként üzemel.