Családi összejövetelek és rendezvények
Ünnepeljen szerettei körében és élje át a legszebb pillanatait egy festői környezetben! A vidék magával ragadó atmoszférája és a mennyei fogások igazán bensőségessé varázsolják az ünnepet. Az összejövetelek, legyen az egy születésnap, évforduló vagy diplomaosztó, mind kiváló alkalmak arra, hogy időt szánjunk egymásra.
Álomesküvő az Aranykertben
A csallóközi esküvő bőséget és boldog házaséletet hoz az ifjú párnak. A színpompás kert és a zöldellő fák csodálatos helyszín egy romantikus, vidékies stílusú esküvőhöz. Legyen a nagy nap igazán tökéletes! Fogadjanak örök hűséget egymásnak a szabad ég alatt és ünnepeljenek szeretteik körében. Tegyék felejthetetlenné a nagy napot!

Családi nap

Töltsenek egy élményekkel teli napot nálunk és ismerjék meg a régi korok hagyományos mesterségeit! A Kukkonia Farm tökéletes helyszín versenyek és csoportos tevékenységek rendezésére. Szervezzen nálunk egy igazán remek családi napot vagy egy izgalmas csapatépítő programot!
Karácsonyi parti
A kandallóban ropog a tűz, az asztalokon ínycsiklandó fogások sorakoznak. Álljon meg egy pillanatra és adjon hálát! Töltse a karácsonyi partit egy mesébe illő környezetben! Ünnepeljen kollégáival vagy a barátai körében és adja át magát a karácsonyi varázslatnak. Kóstolja meg a helyi csallóközi ínyenc fogásokat és zárja az évet a jól megérdemelt szórakozással.”
Ajánlatkérés
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Ajánlatkérés
Asztalfoglalás
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Asztalfoglalás
Jelenleg a farmunk kizárólag rendezvény helyszíneként üzemel.