Céges rendezvények
Engedje, hogy magával ragadja a sokszínű Csallóköz! Látogasson el hozzánk kollégáival, beosztottjaival, üzleti partnereivel és vegyenek részt csapatépítő programjaink egyikén. Fedezze fel Kukkónia mesés világát egyedi programjainkon keresztül!
Kaland a szigeten
Őseink hagyományait a mai napig őrizzük és ápoljuk. Megmutatjuk Önnek, hogy húzzák a csallóközi rétest és hogy mosták elődeink az aranyat a Duna fövenyéből. A magyar íjászatot a világ híres harcművészetként tartja számon, amit most Ön is kipróbálhat! A kötélhúzásban megmutatkozik a csapat ereje és összetartása. Győzzön a jobbik!
Konferenciák és üzleti találkozók
A természettel való közvetlen kapcsolódás új gondolatokra ösztönzi az embert. Találkozzon kollégáival, beosztottjaival vagy üzleti partnereivel az ötletek aranykertjében és engedje szabadjára a képzeletét! Konferenciatermünkben, melynek kapacitása 16 fő, a legmodernebb prezentációs eszközökkel segítjük a munkáját. A rendezvényeinknek a farm első épülete ad otthont, mely ideális választás üzleti találkozók, iskolázások, konferenciák és workshopok szervezésére egyaránt.
Hagyományos disznótor és nyári BBQ parti
A nyári időszakban felejthetetlen BBQ partival készülünk, ahol megkóstolhatja a mangalica fenséges húsát és a szürke marhából készült staeket. Az őszi és a téli időszakban szeretettel várjuk Önt a hamisítatlan csallóközi disznótorra! Vegyen részt a munkálatokban és kóstolja meg őseink leghíresebb ínyencségeit! A lakomáról nem hiányozhat a kiváló bor és a házi pálinka sem!
Ajánlatkérés
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Ajánlatkérés
Asztalfoglalás
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Asztalfoglalás
Jelenleg a farmunk kizárólag rendezvény helyszíneként üzemel.